tiistai 5. tammikuuta 2016

Kuulumisia ja pikakatsausta tähän vuoteen.

Taas on mennyt ihan luvattoman kauan, siitä kun jaksoin viimeksi istahtaa sen verran ajatuksen kanssa koneelle, että olisin saanut jotain puoliksikkaan järkevää kirjoitettua ylös. Syksy oli ja meni, joulukin tuli ja tämäkin vuosi etenee jo hyvää vauhtia!

Syksyn oli niiiin väsynyt ja kiireinen valvottavien lasten ja koulun kanssa, että en jaksanut juuri tähän harrastukseen panostaa. Jotenkin tuosta syksystä silti selvittiin! Samoin joulukuun alku meni vielä hirveissä koulukiireissä ja välillä tuntui jo ylivoimaiselta. Jouluvalmistelut veivät loppujoulukuun ja kiire vain jatkui, kunnes jouluna aloitttiin lomailu ja lomaillaan edelleen! Mies palasi töihin eilen ja me poikien kanssa lomaillaan vielä koko tämä viikko. Pikkuhiljaa yritetään silti palautua arkirytmiin, kun lomalla unirytmikin on kääntynyt aivan höpöksi. Arkea olikin jo ikävä!

Ensi viikolla palaan itsekin koulun penkkiin ja koulun suhteen onkin edessä kiireinen talvi ja kevät. Jännimpänä edessä odottaa helmikuun puolivälillä alkava työharjoittelu, jaiks! Onneksi vielä ei tarvitse laittaa pieniä hoitoon, vaan isä jää viettämään isäkuukautta.

Päästin itseni taas paisumaan turvonneeksi palloksi joulun aikaan ja nyt on aika taas yhden elämäntaparemontin ja jos vihdoin alkaisi saada mammaa kuntoon! Aikaisempaan saavutukseen verrattuna kiloja on tullut 3 takaisin, joten pudotettavaa painoa on nyt vähintään se 12 kilogrammaa. Huhhuh. Pikkuhiljaa. En aloita vieläkään mitään erityisiä dieettejä, ne ei vaan sovi mulle ja koska imetys. Liikuntaa pitäisi taas lisätä kuvioihin ja onneksi tanssiharrastuskin palaa tauolta jo ensi viikolla. Kävelylle ei paljon tämän lauman kanssa yli 15 asteen pakkasilla lähdetä. Kuntopyörä voisi muuttaa varastosta keskelle olohuoneen lattiaa ja jonkun kotijumppavideonkin voisi kaivella jostain. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan!

Lapset saa aikaan täystuhon kotona, kun äiti istahtaa kymmeneksi minuutiksi alas, joten tämä saa riittää tältä erää. Yksi uudenvuoden lupaukseni itselleni voisi olla, että palaan kirjoittamaan aktiivisemmin eli ei enää lähes kahden kuukauden taukoja täällä! Kiitos ja näkemiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti