maanantai 2. marraskuuta 2015

2.viikko

Ensimmäinen viikko uutta laihdutusyritystä tuli ja meni, ihan älytöntä vauhtia kulkee aika! Saldona on -600 grammaa, viikonloppuisista Halloween-juhlista huolimatta! Hieman lisää liikuntaa ja paljon lisää veden juontia, siinä on avain kevyempään olomuotoon!

Tällä viikolla vietetään kuopuksen puolivuotissynttäreitä (kakkua!), tulevan kummitytön ristiäisiä (kakkua!) ja isänpäivää(kakkua!), joten toiveet ei ole kovin suuret. Mutta yritän liikkua ja juoda! Vaunujen puhjennut rengas voi tosin hieman hidastaa menoa, mutta jospa tuo meidän isimies osaisi sille jotain tehdä!

Tänään edessä tanssitreenit ja aion kyllä vetää niin täysillä, että! Kotonakin voisi alkaa jumppaileen lasten kanssa, jos jostain löytyisi vaikka hyvä video ohjeeksi? Lisäksi on pakko jo alkaa panostaan muutenkin arkiliikuntaan! Syön edelleen ihan liikaa makeita herkkuja, mutta just nyt en vaan voi jättää syömättä. Muuten arkiruokailut on melko hyvin kunnossa.

No, näillä mennään taas eteenpäin ja toivotaan, että joskus saan vähän ylimäärästä pois ja painon laskusuuntaan!

2 kommenttia:

  1. Mulla ois jemmassa ihan pikkunen perusjumppa-ohje mitä ois helppo toteuttaa kotona jos vaan saa aikaseksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jaahan jemmasi! :D Mää haluaisin jonku videon, minkä voisin laittaa olohuoneeseen pyöriin, niin saisin ehkä nuo isot pojat kaveriksi jumppaamaan ja pienin vois olla vaikka painona :D

      Poista