maanantai 14. syyskuuta 2015

Voi pizza minkä teit!

No sen se pizza ainakin teki, ettei puntari näytä tänään kuin 800 grammaa vähemmän kuin viikko sitten. No, edelleen hiljaa hyvä tulee vai mitä? Ja onneksi Superstarsseilla on ihan hyvä kävellä!

Joo, viime viikko meni taas aika reippaassa tahdissa! Maanantaina oli tanssitreenit ja lauantaina vauvauinti. Sunnuntaina pyöräilin viitisen kilometriä ja kävin puolitoista tuntia mustikkametsällä, lisäksi kävelin lauantaita lukuunottamatta joka päivä pitkän lenkin, parhaimmillaan 10 kilometriä päivässä ja yhteensä viikon aikana varmasti yli 20 kilometriä. Siksi olisi ollut lupa odottaakkin parempia tuloksia tällä viikolla, mutta kuten sanottu: voi pizza minkä teit! Ja pätkisjätski. Ja karkit. Oi voi...

Nämä mun herkkulauantait hidastaa tosissaan mun projektin etenemistä, mutta jos mä kiellän iteltäni nekin, en saavuta tuloksia koskaan. Ja kun eihän tässä nyt edelleenkään ole kiirettä mihinkään. Täytyisi vaan oikeasti osata hillitä tuota herkuttelua! Mun lauantaipussi (300 grammaa karkkia, nam!) sisältää kaloreita oikeasti yli 1000! Huhhuh, oikeesti! Siihen päälle puoli pellillistä kotitekoista pizzaa ja puoli purkkia pätkisjäätelöä, niin ei kai voi paljoa toivoa?

No, tällä viikolla aion taas panostaa liikuntaan, etenkin tuohon kävelyyn, sitä kun on helppo harrastaa lasten kanssakin. Keskimmäinen viettää syntymäpäiviä sunnuntaina, joten silloin on luvassa myös herkuttelua, mutta pyrin pitämään annokset kohtuullisina. Maanantainapa sen taas näkee miten onnistun. Kuitenkin olisi kiva päästä jossain välissä kaivamaan myös ne kaikki liian pienet housut varastosta takaisin vaatekaappiin ja käyttöön!

Pudotusta yhteensä tähän mennessä on siis 4,5kg. Massaa on vielä 6 kg enemmän kuin ennen raskautta ja silloin oli vähintänä 5 kg liikaa. Eli vähintään 11kg pitäisi vielä karistaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti