torstai 24. syyskuuta 2015

Syysmasennus

Tällä viikolla en laihduta. Pakko vaan välillä pitää taukoa, kun ei jaksa. Muutenkin, iskenyt joku ihmeen syysmasennus. Aina olen ollut sitä mieltä, ettei loka- ja marraskuussa ole mitään hyvää, mutta nyt tämä ankeus-ahdistus-masennus iski jo tällä viikolla. Huoh, jotain pitäisi keksiä.

Sen verran olen puntaria vilkaissut, että paino ei ole lähtenyt kohoaan taivaisiin, mutta conssit saa vielä jäädä kauppaan. Ihan sama, en jaksa. Yritän edes vähän liikkua ja jonkinlaista ruokarytmiä pitää yllä, mutta vastapainoksi keskimmäisen synttäriherkut on kyllä kadonneet turhankin reippaaseen tahtiin. Nam ja maiskis!

Mutta voi ankeus tätä syksyä, harmautta ja pimeyttä! Aamulla väsyttää niin, ettei meinaa millään silmiä saada auki ja kun saakin, iskee armoton ahdistus. En kyllä edes ymmärrä tätä oloa, kun syksy yleensä on mun mielestä ihan kiva! Ilma viilenee mukavasti, puut pukeutuu kauniisiin väreihin ja ulkona on mukava olla ja liikkua! Paitsi jos on liian kylmä, pimeä tai märkä, kuten usein on! Jotain piristävää pitäisi keksiä, esimerkiksi pientä viikonloppureissua, ja äkkiä!

Onneksi meillä arki on yhtä häsellystä, ettei täällä turhia ehdi masenteleen. On tanssia, uintia, perhekahvilaa, leikkitreffejä ja pian vielä kouluakin! Eilen pääsin pitkästä aikaa myös kirpparille, mistä tulee vaan aina niin hyvä fiilis! Shoppailua ilman huonoa omaatuntoa <3

Jep, mää vietän tämän viikon loppuun syöden ja laiskotellen ja koitan kaivaa jostain uutta energiaa ensi viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti