maanantai 24. elokuuta 2015

Projekti etenee!

Kyllä! Vihdoin tämä "mamma kuntoon" -projekti alkaa näyttää jonkinmoisia tuloksia! 2,1kg on lähtenyt mammalta massaa viime viikon aikana ja voin kertoa, että olen ylpeä! Conssit odottaa enää 2,7 kilon päässä ;)

Kulunut viikko oli raskas ja pitkä. Ei tullut liikuttua kyllä juuri yhtään, mutta terveellisestä ruokavaliosta ja säännöllisistä ruokailuajoista pidin hyvin kiinni. Koulupäivien tarjoamat houkutukset (suklaapatukat) onnistuin myös välttämään hienosti! Tosiaan liikkuminen jäi lähinnä marjan poimintaan sunnuntai-iltana, mutta jospa sitä tällä viikolla enemmän!

Yritän tässä vaivihkaa muuttaa koko perheen ruokavaliota enemmän kana- ja kalapainotteiseksi. Minä kokkaan, minä päätän, heh! Mutta nakit ja makkarat kuuluu miesväen suosikkeihin, joten täytyy sitä niitäkin meillä syödä! Mutta mitä harvemmmin, sitä parempi!

Tällä viikolla yritän panostaa pitkiin kävelylenkkeihin ja lisäksi toivottavasti puistojumppaan keskiviikkona ja ehkä jopa uintiin! Jos aikaa riittää, olisi tarkoitus käydä mustikkametsässä myös uudelleen. Haasteita tällä viikolla tuottaa kaverilasten synttärit lauantaina ja sunnuntaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti