keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Päiväreissu Escurialin eläinpuistoon.

Mulla on joka kesä aina pakkomielle mennä ja tehdä jatkuvasti ja kokoajan. Muutenkaan en kyllä ole kotona viihtyvä ihminen. Tai viihdyn kyllä kotona, mutta en pelkästään omalla perheellä vaan useimmiten tarvitsen seuraa ympärille.

Yhtenä "kauniina kesäpäivänä", mikä tänä kesänä tarkoittaa sitä, että oli puolipilvistä ja +10 astetta heh, pakkasin lapset autoon ja haettiin mun äiti matkaan ja suunnattiin Escurialin eläinpuistoon. Uskalsin lähteä kaikkien kolmen muksun kanssa liikkeelle, kun sain houkuteltua äitin mukaan! Muuten olisi voinut jäädä käymättä! Matkaa Escurialiin on meiltä ehkä puolisen tuntia, mutta jostain syystä ei ole tullut ennen käytyä. K on kyllä käynyt päiväkodin kanssa muistaakseni parikin kertaa, mutta niin pienenä ettei itsekään muistanut reissuja.

Anyway, oli kyllä tosi ihana paikka, varsinkin meidän keskimmäinen aivan rakasti! Paljon oli eri eläimiä, enemmän kuin osasin veikatakkaan. Omat eväät tuolla olisi ollut ehdottomat, kahvion eväillä ei juuri nälkä olisi lähtenyt. Me ostettiin makkarapaketti, joka käytiin paistamassa tuolla nuotiopaikalla. Tietääpähän ensi kerralla!




Eläinten lisäksi Escurialissa tosiaan oli useita nuotiopaikkoja ja pieni leikkipaikka lapsille, jossa mm. pallomeri, trampoliini ja leikkimökki. Lisäksi olisi ollut talutusratsastusta 3 euron lisämaksulla, mutta ei sattunut meille sopivasti yhtään "lähtöä" olevan.


Kaikenkaikkiaan Escurial oli tosi mukava paikka. Oikeastaan ainoa mikä jäi harmittamaan oli, että eläimiä ei juurikaan saanut silitellä. Esimerkiksi Kolmårdenissa oli pieni kotieläinpiha erikseen, jossa johonkin vuohiaitaukseen (tai mihin lie) pääsi itsekin ja niitä elukoita sai rapsutella ihan vapaasti. Jotenkin sellaista kuitenkin tällaiselta kotieläinpuistolta odottaisi..




Meidän pienin pääsi myös mukaan Escurialiin ja ihme kyllä nukkui koko reissun! Syöttöväliksikin tuli tuolla reissulla ennätyksellinen 4 tuntia!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti