tiistai 23. kesäkuuta 2015

Juhannus 2015

















Me suunnattiin juhannukseksi tuttuun kohteeseen, Ukkohallaan. Ei vähiten kauniiden maisemien, mutta myös halvan hinnan ja lyhyehkön matkan vuoksi. Edellisiä reissuja Ukkohallaan ja kuvia mahtavista maisemista eri vuoden aikoina siis täällä ja täällä.Nytpä on tullut nähtyä Ukkohalla vuoden sisään niin syksyllä, talvella kuin kesälläkin.

Varattiin Ukkohallasta kolme vierekkäistä mökkiä, kun porukkaa taas lähti mukaan heti reilusti: meidän perhe, mun vanhemmat ja sisko perheineen. Oli hyvä ratkaisu nuo omat mökit, vaikka meidän täytyikin välillä istua omassa mökissä keskenään, kun pienet meni aikaisin nukkumaan ja nukkui päiväunia. Ainoastaan sää ei ehkä ollut paras mahdollinen, mutta perinteinen Suomen juhannussää kylläkin. Pilvistä ja välillä sateista, mutta riittävän hyvä ulkoilusää! Kotimatkalla poikettiin vielä ihastelemaan Hepoköngästä, viimeisien kuvien kaunista vesiputousta!

Kaikenkaikkiaan reissu oli oikein onnistunut ja mukava!


2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa ihanalta juhannukselta! Ja teidän lapset näyttää suloisilta. Tuleeko kohta postausta tästä pienimmästä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, tarkoitus olisi, mutta luvata en uskalla :)

      Poista