perjantai 1. toukokuuta 2015

Rv 41+2

Hah, kasassa ollaan ja pysytään! Ei tämä aio syntyä ei. Että vappupallon kasvatusta edelleen. Tuleva tyyppi kerran halus viettää vapunkin masussa, niin kai mää voin palkita sen nautiskelemalla pelkkää munkkia, simaa ja metrilakua koko vapun? Ja muutenki vaikka siihen asti, että pallo sanoo poks? Näin mää asian ainakin suunnittelin!


Niin joo, hyvää vappua vaan kaikille! Meidän vappu koostuu munkin leivonnasta, mitä teinkin eilen, ja vappupäivän perinteisistä: vappumarkkinat torilla ja vappuajojen kattominen kaupungilla. Esikoisen mielestä vapussa parasta on kuitenkin ollut kerhon naamiaiset ja vappuajot.



Niin, joo se maha! Eilen kävin viimeistä kertaa vielä neuvolassa. Eihän siellä tietenkään paljoa osattu sanoa, neuvolatätikin tuumas vaan, että kyllä ois jo aika päästä synnyttään. Paino oli noussut viikossa yli kilon ja verenpaine oli taivaissa. Mutta jos ei halua syntyä, niin minkäs teet? Ja niin, kiellettiin mua makaamasta mahalla: tulokkaan sydänäänet laski heti huimasti, kun niitä yritti kuunnella makuuasennossa. Sf-mitta oli jo 38, mutta neuvolatäti sanoikin, että kasvaa jotenkin tosi pystyyn tämä mun maha. Toki ite epäilen ja pelkään, ettei tämä tyyppi mikään pieni tule syntyessään olemaankaan; onhan se selvääkin, kun viihtyy masussa niin pitkälle. Edelliset kuitenkin syntyi lasketun ajan tienoilla 3,3-kiloisina ja tämä on nyt jo yli viikon pidemmällä...

Lähete Oyssiin yliaikaisuuskontrolliin on nyt tehty ja kutsua sinne odotellaan. Toivon mukaan heti maanantaina tai tiistaina pääsisin ja samantien saisivat kyllä käynnistääkin! Keskiviikko on jo huonompi päivä, kun lapsenvahti sinne on epävarma.

Hullun tuntoista, kun tuntee ihan selvästi jo vauvan pään tuolla lantiossa/ haaroissa. Ei tahdo voida istua, seistä eikä maata, kun joka asennossa painaa. Voi, mikset sinä jo synny? Tietenkin nyt olisi hyvä hetki nauttia viimeisistä hetkistä ennen yhtä pientä tissitakiaista, mutta hankalaa se on, kun olo on mikä on. Nyt olisi kuitenkin jo viimeistään hyvä aika syntyä, kun oon saanut kaiken tehtyä, vietettyä myös vappua lasten kanssa! Ja mikäs olisikaan parempi päivä kuin 1.5.15? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti