lauantai 25. huhtikuuta 2015

Rv 40+3

Täällä edelleen odotellaan! Tai ei edes odotella, tulkoon kun on tullakseen, joskushan tämänkin on pakko! Olo on onneksi ihan kohtalainen, ainoastaan selkä tahtoo vaivata heti, jos jotain yrittää tehdä. Mutta jos ei tehdä mitään, niin sitten ei kulu aika! Leivonnasta oon löytänyt henkireiän tähän puuduttavaan odotukseen ja pakastin onki täyttynyt jo mukavasti. Esikoinenkin kyseli jo eilen, että "miksi sää äiti taas leivot?" :D

Edellinen neuvolakäynti oli torstaina. Ei varsinaisesti mitään uutta siellä. Pääsin pitkästä aikaa omalle tutulle neuvolatätille ja oli kyllä mukava ehtiä käydä vielä ennen synnytystä. Ei ole hänen mukaansa mitään huolestuttavia oireita raskausmyrkytyksestä: verenpaine kotimittauksilla on ollut koholla vain vähän, pissa puhdas ja turvotuskin "kohtalaista". Hyvä näin! Vauva oli vihdoin laskeutunut ja kiinnittynyt, lähtökuopissa siis! Kyllä todellakin joutaisi jo syntyäkkin!

Musta on tosi erikoista, että näistä minun ipanoista jokainen syntyy aina vaan myöhemmin kuin edellinen! 39+6, 40+1 ja tämä syntyy varmaan 42? Tosin vauvapalstoilta oon lukenut, että ois ihan tyypillistä, että kolmas menis pisimpään? Ja hui, pelkään kyllä sitä käynnistystäkin, en tiedä miksi, mutta jotenkin ajatus vaan hirvittää!


Anopilla olis muutto ens viikolla, tiistaina, ja varmasti parempaakin tekemistä kuin alkaa meidän isompia poikia. Ja vappuna haluaisin niin viettää itse aikaa omien lasten kanssa. Mutta tämä alkaa nyt näyttää sen verran jääräpäiseltä, että syntyy juuri silloin, kuin ei pitäisi, heh! Saapa nähdä, seuraava neuvola-aika olisi 30.4 ja silloin kirjoitetaan lähete tuonne Oyssin suuntaan, jos ei vielä ole syntynyt.. Jännä nähdä miten käy!


 *Kuvat fiilistelynä edellisen vaavin ensimmäisiltä viikoilta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti