perjantai 27. helmikuuta 2015

Lomalla: Holiday Club Katinkulta

Viime viikonloppu meni reissatessa pitkästä aikaa! Koko alku viikko saatiin jännittää ehtiikö kaikki parantua mahataudista reissuun mennessä, mutta onneksi ehti! Kuopuksen maha oli tosi löysällä vielä lähtöpäivän aamuna (pe) ja kotiinlähtöaamuna (su), mutta pe-ilta ja koko lauantai onneksi meni terveenä.


 Oltiin perillä Vuokatissa perjantaina kolmen maissa. Käytiin vielä Hesellä syömässä ennen huoneeseen kirjautumista. Palvelu Katinkullan vastaanotossa oli erinomaista ja vuoronumerosysteemin ansiosta toimi nopeasti!

Myös meidän perhehuone oli mun mielestä aivan mahtava! Paras hotelli- tai kylpylähuone mitä oon nähnyt tähän mennessä. Huoneen yhteydessä oleva parveke lisäksi mukava yksityiskohta, vaikkei sille nyt talvella tarvetta oikein ollutkaan.


 Käytiin tuolloin huoneessa lähinnä kääntymässä ja vähän levähtämässä ja suunnattiin kylpylään. Kylpyläosasto myös oli niiiiin mun makuun! <3 Tykkäsin kyllä tosi paljon! Tilat oli ehkä samaa luokkaa, ellei pienemmätkin kuin vaikka Oulun Edenissä, mutta niin paljon kivemmat! Sisustukseen ja viihtyisyyteen oli panostettu tosissaan. Altaita oli ainakin tietojen mukaan 20, monet hyvinkin pieniä, mutta ainakin oli paljon erilaisia! Ainut miinus tulee noista pukuhuoneista ja pesutiloista, jotka oli tosi sekavat, pienet ja epämielyttävät. Onneksi saatiin joltain työntekijältä opastusta miten pukuhuoneessa toimitaan, kun ekaa kertaa mentiin.

Lauantaina edessä oli ainakin lapsille reissun kohokohta: Angry birds Activity park! Oli kyllä tosi kiva paikka niin lasten, kuin vanhempienkin mielestä! Hirveesti tekemistä, mutta en voi ehkä suositella näin raskauden loppuajasta. Oli meinaan rankkaa! 4,5-vuotiaalle tekemistä riitti vaikka kuinka, enemmänkin olisi ollut, mutta väsy iski 3,5 tunnissa koko porukkaan! Huhhuh..

Taaperolle tekemistä ei ehkä niinkään ollut, mutta eipä hänestä maksaakaan tarvinut. Kyllä meidän pieni tosin yritti päästä isomman perässä joka paikkaan, vaikkei ehkä olisi tarvinut.








Kaikenkaikkiaan oli kyllä ihan mahtava tuo Angry birds -puisto ja varmasti mennään uudestaankin joskus. Vaikkakin taas hintava: 19€ per henkilö ja aikuiset myös. Hassua, miten tuollainen summa ei lomalla tunnu ylitsepääsemättömältä, mutta kotona ei olla esimerkiksi Super parkkiin suunnattu, osittain siksi, että se on niin kallis.






Lauantai-iltana käytiin Katinkullassa, ravintola Easy Kitchenissä, syömässä. Ruoka oli mun makuun aivan täydellistä ja palvelu vielä parempaa! En oo kyllä koskaan mistään saanut ruokaa niin nopeasti kuin tuolta! Testattiin reissulla myös seisova pöytä samasta ravintolasta, eikä sekään jättänyt moitteen varaa! Jäi kyllä niin hyvä fiilis paikasta, että eiköhän me tuonnekin palata!Illalla käytiin vielä reilu tunti kylpylässä polskimassa ja johan joutikin nukkumaan koko sakki.

Sunnuntaina, ennen kotiinlähtöä, annoin esikoiselle kolme vaihtoehtoa: 1. käydään vielä uimassa 2. mennään kylpylä-hotellin leikkipaikalle tai 3.pulkkamäkeen Vuokatinrinteille. Esikoinen valitsi leikkipaikan. Viivyttiin lopulta leikkimässä reilu puoli tuntia ja suunnattiin vielä pulkkamäkeen. Lumi vaan oli sen verta märkää, ettei tuollakaan kauaa voinut olla, joten lähdettiin hyvissä ajoin ajelemaan kotia kohti.






Kaikenkaikkiaan meidän reissu oli kyllä tosi mukava! Tottakai lasten kanssa on aina enemmän tai vähemmän säätöä ja vääntöä, mutta muisti ottaa ne asiat huomioon niin reissu sujui tosi kivasti! Minä olisin halunnut viipyä vielä yhden yön, ja niin olisi lapsetkin, mutta isimiehen työt kutsui, joten kotiin oli palattava! Angry birds puistossa olisi ollut kiva viipyä pitempäänkin, kylpylässä käydä enemmän ja pulkkamäkeenkin päästä kunnolla, mutta aika ei nyt valitettavasti enempään riittänyt. Seuraavalla kerralla sitten! Tämän reissun perusteella minä ainakin suosittelisin Holiday Club Katinkultaa, sen ravintolaa Easy Kitcheniä ja Angry birds Activity parkkia kaikille! Etenkin lapsiperheille!



1 kommentti: