sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Missä nukkuu 4-vuotias?

No, jos meidän perheestä on kyse, niin tiiviisti äitin ja isin välissä, mutta noin niinku yleensä asiaa ajattelin! Tämä aihe oli meillä ajankohtainen pari viikkoa sitten, kun kyllästyin katteleen väliaikais-sänkyä, joka oli valloittanut esikoisen huoneen jo vuodeksi! Alunperin kiireellä hommattu, ilmaiseksi saatu sänky, oli jo meille tullessaan todella ruma kaikkine tarroineen, mutta jotenkin se vaan jäi, kunnes tänään se vihdoin haettiin pois täältä!

Mietittiin pitkään minkälainen sänky 4,5-vuotiaalle olisi paras ja mikä patja. Vaihtoehtoina oli oikeastaan 1. tavallinen jatkettava lasten sänky, jonka käyttöikä ei olisi enää pitkä, 2. kerrossänky yhdessä pikkuveljen kanssa, mikä ajatuksena olisi tietty mukava, mutta todellisuudessa ehkä kaikkea muuta ja 3. parvisänky, joka säästäisi tilaa huoneessa ja toimisi mahdollisesti tosi pitkään.



Patjaa mietin myös kauan, enkä vieläkään ole varma, mihin ratkaisuun olisi pitänyt päätyä! Joustinpatjaa? Vaahtomuovia? Millaista vaahtomuovia? Päädyttiin aika perus vaahtomuovipatjaan, paksuus 12 cm.

Niin, entä se sänky?



Tadaa! Sotkan mallistosta Junior-puoliparvisänky ja siihen työtaso! Alla mahtava leikki/majatila ja iso poika onnellinen. Sänky tuli kotiin perjantaina, mutta viihtyikö jätkä sängyssään? Niimpä, ei. Ehkä vielä jonain päivänä... Sänky eroaa varsinaisista parvisängyistä eniten korkeutensa puolesta, joka on vain 108 cm tässä sängyssä. Siksikin turvallinen valinta noinkin nuorelle nukkujalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti