maanantai 29. joulukuuta 2014

Taisin olla kiltti?

Joululahjoja! Ai että rakastankin niitä! Tänä vuonna mun on täytynyt olla ihan super-kiltti: sen verran paljon ja hyvin se tuo pukki muakin muisti! Pitemmittä puheitta tässä parhaat ja mieleenpainuvimmat.

 Saanko esitellä, uusi ystäväni Hercules! Tarkemmin sanottuna OBH Nordica Hercules -yleiskone! Kuvassa jo koekäytön jälkeen. Kyllähän tuli pizzataikinat helpolla tänään! Harmi vaan, että joku (MINÄ!) laitoin iiihan väähään liian paljon suolaa, ja koko pizzat lensi lopulta roskiin, mutta koneen vika se ei silti ollut!

 Tässä sen sijaan uusi paras ystäväni Lux, tarkemmin Electrolux UltraPower Plus -varsi-imuri, meidän kodin uusi pelastaja! Niiiin kätevä ollut jo esimerkiksi kuusen havujen imurointiin vähintään 2 kertaa päivässä. Jopa meidän 1-vuotias osaa ja tykkää käyttää, mikä lapsityövoima ;)
 Oral-B Vitality -sähköhammasharja. Seuraava kuva perustelkoon tämän tarpeellisuuden.

Kaapin hyllyllinen suklaata ja etenkin ihania englannin lakritseja, nam!


Ensimmäiset osat uuteen keräilykohteeseen: Taika -kahviastiastoon. Niin tykkään!


Anna-Leena Härkösen Kaikki oikein. Härkönen on yksi ehdottomista suosikkikirjailijoista, ehkä jopa paras suomalainen. Hänen tuotantoaan on tullut kahlattua uskollisesti läpi, joten nyt sitten tämän vuoro.

Lisäksi paketeista paljastui mm. kaksi uutta muumimukia; juuri tänään laskin että yhteensä noita on kertynyt jo 27 kappaletta! Sukkia oli tietysti myös ja kaikenlaista pienempää, mutta yllä kuitenkin suosikit.  
Mitäs te saitte?

2 kommenttia:

  1. Määki tykkään Anna-Leenasta, pitääpä lainata sulta tuota kirjaa kun oot saanu luettua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu! :) Eilen alotin ja hyvää vauhtia etenee :)

      Poista