tiistai 4. marraskuuta 2014

Täällä taas! Ja kertaus syyslomareissusta Ukkohallaan!

Huhhuh, palattu on! Toivottavasti taas edes vähän aktiivisena! Ei ollut suunnitelmissa pitää taukoa blogiin, mutta iski ihan täydellinen inspiraation puutos! Lisäksi omassa elämässä tapahtunut niin monenlaista yhtäaikaa, ettei riittänyt jaksaminen kaikelle. Nyt taas intoa ja virtaa riittää! Toivottavasti tämä myös kestää!

Edellisen postauksen aikoihin oltiin vasta palattu syysreissulta Ukkohallasta! Reissu meni tosi kivasti, vaikkei tosiaan tullutkaan tehtyä oikeastaan mitään - suurista suunnitelmista huolimatta! Meitä oli siis kahdessa mökissä yhteensä minä ja pojat, mun veli ja sisko, siskon 4 lasta ja miesystävä lapsensa kanssa sekä mun vanhemmat. Meidän isimies ei lähtenyt mukaan, mutta eipä tuosta haittaa ollut :D

Koska kuva kertoo enemmän kuin sanat, tässä teille Ukkohalla:










Ilma oli tuolloin (syyskuun puolivälissä) vielä ihanan syksyisen lämmin ja ruska alkoi tuolla Kainuussa olla jo parhaimmillaan!

Ukkohalla on kyllä aivan ihana paikka! Meidän perhe (laajassa mittakaavassa) palaa tuonne kerta toisensa jälkeen ja voinee tuota jo vakilomakohteeksi kutsua!
Entä te? Onko Ukkohalla jo tuttu paikka? Mitäs piditte?

2 kommenttia: