keskiviikko 27. elokuuta 2014

Soon to be thin?

Neljäs dieettiviikko alkoi maanantaina. Viime viikonloppuna tuli vähän lipsuttua: vähän keksiä, pikkuisen karkkia, muutama maissilastu ja puolikas pizza.. Ja lisäksi ruokailurytmi oli ihan mitä sattuu. Siispä paino maanantaiaamuna olikin 300 grammaa enemmän, kuin sunnuntaina. Ei onneksi sen enempää.. Muutenkin tuntuu, ettei jaksa enää ihan niin tiukkaa linjaa pitää. Mummolla käydessäkin söin ihan surutta mummun tekemää leipää ja pasteijaa. Pullat ja keksit osasin kuitenkin jättää rauhaan, hyvä minä!

Maanantaihin mennessä painoa on ehtinyt tippua 3,9 kiloa, mikä olisi tietty muuten ihan hyvä, mutta toinen viikko meni ihan hukkaan sen viikonlopun reissun takia. Kuitenkin suunta on alaspäin ja se on tärkeintä.

En oo vieläkään alkanut kunnolla liikkuun. Käydään lasten kans kyllä lähes päivittäin 1-2 kertaa 30-60 minuutin kävelylenkillä ja pyöräillytkin oon jonkin verran. Pitäis vaan keksiä vielä jotain tähän sivuun ja mieluiten jotain, mikä ei vaatis säännöllistä käyntiä missään. Perheen kesken aletaan kyllä käydä uimassa, mutta sekin on enemmän lasten liikuttamista.Lisäksi mua huolettaa, että kun tässä ilmat pimenee ja syksy etenee, niin iskeekö kaamossyömingit ja mahdoton väsy liikkumaan lähtemisestä?

Toistaiseksi mulla on ainakin vielä asenne kunnossa: en anna vastoinkäymisten tai lipsahdusten pilata mun motivaatiota, vaan yritän niiden vuoksi kahta kauheammin!

Nyt tarvitsisinkin hyviä neuvoja, miten perheenäiti voi urheilla lasten kanssa tai muuten poistumatta kauas kotoa?

4 kommenttia:

  1. Jos en oo päässy jumppaan, niin oon kotona jumppaillu lasten nukkuessa siten, että youtubesta haen ohjelmia ja teen niitten mukaan :) Käyn yleensä bodycombatissa ja samaa ohjelmaa löytyy youtubestakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kotijumpat vois ollakki hyvä! Voisin saada lapsista jumppaseuraakin :D Me tykätään tanssiakin, niin laitetaan joku lastenlaululevy soimaan ja bailataan lastenhuoneessa täysillä :D

      Poista
  2. Juoksu! Ja siis varsinkin syksyn ja talven pimeydessä se piristää, pitää vaan saada alkuun se rutiini että melkein säällä kun säällä lähtee. 30min juoksua on ihan tosi hyvä juttu muutaman kerran viikossa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Mun pitäs vaan ensin opetella juoksemana, tällä hetkellä juoksukuntoa ei oo juuri lainkaan. Kävin kattoon sun blogia, ja liityin lukijaksi :)

      Poista