tiistai 26. elokuuta 2014

Lazy Sunday.

Perhesunnuntai <3

Aamu ja päiväkin pitkälle meni sohvalla löhötessä, TV:tä katellessa (hei, tulihan sieltä sentään Suomen vahvin nainen -kisat!) ja pizzaa (!!!) syödessä. Ei tehty mitään, ei yhtään mitään, mutta sekös se vasta onkin parasta.


Mulla oli toiveena vihdoin lähtee käymään siellä Hailuodossa, kun koko kesä ollaan oltu menossa, mutta eipä ollu mun miehistä lähtemään. Sen sijaan lähdettiin metsään, tarkoituksena löytää mustikoita poimittavaksi.

Loppujen lopuksi vietettiin metsässä varmaan pari tuntia, välillä paikkaa vaihtaen, ja saaliina oli huimat kaksi pakasterasiallista mustikoita. Joku oli ehtinyt ensin. Saadaan kuitenkin mustikkapiirakka noista tehtyä (heti kun jaksetaan), mikä oli esikoiselle tärkeintä. Mun mielestä tärkeintä oli tosi mukava yhteinen perheaika! Ja onhan suomalainen metsä vaan kaunis! Harmittaa oikein, ettei tule useemmin käytyä. Vois kyllä tehdä vaikka ne eväät mukaan ja lähteä metsäretkelle :)




 Iltapalaksi puuroa, ja juuri poimittujen mustikoiden lisäksi, pihan viinimarjapensaista viimeistä satoa. Hyvin maistuu meidän poikasille marjat!




2 kommenttia:

  1. Me ei olla käyty kertaakaan poimimassa mustikoita, mutta pakastin on kyllä täynnä pensasmustikoita, kun mun isovanhemmat on niitä tuonu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo ite ees ikinä maistanu pensasmustikoita! On varmasti tosi hyviä? Olis pitäny meidänki aiemmin lähtee, vaan olihan hommaa kun mukana tuommoinen 11kk:n ikänen pikku-ukko, joka syö kaiken mitä näkee...

      Poista