torstai 3. heinäkuuta 2014

Työttömyysbileet

Toissa päivänä käytiin "kuoppaamassa" edellinen työpaikka. Eli siis vietettiin vanhan työporukan kanssa läksiäisiä, kun meidän työpaikkaa ei ole enää. Minähän oon ollut viimeiset 10 kuukautta äitiyslomalla, eikä mun sopimus kyseisessä paikassa enää ollut voimassa, mutta luvattu oli, että olisin päässyt vielä takaisin.

Itse työpaikkaa en varsinaisesti tule ikävöimään. Ja samaa työtä voi kyllä tehdä Oulussa muuallakin. Mutta se työporukka! Sitä tulee kyllä ikävä. Ja toki myös asiakkaita, ainakin osaa niistä. Nyt pitäis alkaa pikkuhiljaa vissiin kattelemaan uutta työpaikkaa. En ole enää äitiyslomalla, olen työtön!

Käytiin siis Oskarin kellarissa syömässä. Jotkut kokoontui terassille jo aiemmin, mutta itse en päässyt/ehtinyt. Sapuska oli hyvää ja erityisesti ruuan kanssa nautittu päärynäsiideri! Edellisen sellaisen taisin juoda marraskuussa 2012. Mulla oli oma hovikuski reissulle, ihana ex-työkaveri, nykyinen hyvä ystävä.

Meidän pikkuinen mammanpoikakin oli pärjännyt isin kanssa ilman mitään ongelmia. Kivi vierähti sydämeltä, se kun on menossa viikon päästä mummulaan yökyläileenkin. Ihana, kun toinen ei oo enää ihan täysin riippuvainen minusta ja pystyn elämään jo vähän omaakin elämää.

Ennen lähtöä iski tietenkin älytön vaatekriisi. Pengoin koko vaatekaapin läpi, eikä tietenkään ollut taaskaan mitään sopivaa päällepantavaa. Kun ei ole tuollaisia tilaisuuksia koskaan, niin ei ole niihin sopivia vaatteitakaan. Lopulta päädyin tähän:

Paita: Seppälä
Legginssit: Only
Etu alalla näkyy mustat korkkarit, jotka on Dinskosta.

Tuon kyseisen paidan oon ostanut varmaan valehtelematta viis vuotta sitten (!!!) Seppälän alennusmyynneistä ja päällä se oli ensimmäistä kertaa toissapäivänä! Tulipahan pidettyä :p






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti