sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Tupaantuliaiset

..tai tupaanpalajaiset, niinku eräs kaveri asian ilmaisi :D

Eilen vietettiin siis meidän tupareita! Ensimmäistä kertaa tässä talossa, vaikka tämä onkin ollut meidän jo lähes kaksi vuotta. Vietettiin juhlia koko päivä. Kutsuihin laitoin, että klo.14-17 on tervetulleita lapsiperheet ja klo.18 eteenpäin muut.

Päivällä juhlien alku venähti kummasti ja ensimmäiset vieraat saapui vasta lähempänä neljää. Tosin tämä oli loppujen lopuksi vain hyvä asia, koska saatiin näin vielä lisää viimeistelyaikaa ja kaikki olikin hienosti valmiina vieraiden saapuessa. Todella paljon tuli peruutuksia, mutta kyllä meitä loppujen lopuksi oli aivan tarpeeksi ja tosi hyvä porukka olikin. Päivällä kävi siis neljä ystäväperhettä/osaa perheestä. Mukavasti kävi myös lapsiväkeä ja meidän muksuille kavereita. Ihania lahjoja saatiin jo päivällä mm. ties kuinka monta pulloa kuohuvaa! Meidän ihanat naapurit toi myös lahjakortin mun lempi kippokauppaan, eli tietenkin Iittalaan!

Tarjottavaa olin tosiaan väsännyt pitkin viikkoa; osan pakastimeen. Oli niin mukavaa, että unohdin kuvaamisenkin melkein kokonaan.

Tuparitarjoilut ennen vieraiden saapumista
Tonnikalapasteijat + minttu-suklaaneliöt

Tuparitarjoilut

 Kaikenkaikkiaan menu näytti tältä:
Kanasalaatti
Kanawrapit
Tonnikalapasteijat
Mangojuustokakku
Mansikkajuustokakku
Minttu-suklaaneliöt
Pizzaa kahdella eri täytteellä
Keksit, sipsit, karkit 
Booli (päivällä alkoholiton, illalla ei ;D)

Ukkokulta kauhisteli ruuan määrää, mutta hyvin vähän sitä oikeesti jäi jäljelle!

Päivän vieraiden huvetessa lähdin viemään lapset mummulaan yökylään. Kuopukselle se oli ensimmäinen kerta. Hyvin oli kuulemma kaikki mennyt. Nukkuneet hyvin ja olleet kiltisti molemmat. Meidän vaavi oli vaan ihana, kun menin hakemaan: heti mut nähdessään alkoi nauraa ääneen ja kiljui riemusta. Muru <3

Mummulasta palatessa ensimmäiset iltavieraatkin oli jo saapuneet. Kaikenkaikkiaan meitä taisi olla parhaimmillaan illan aikana yhteensä n.15, mikä olikin aivan sopiva määrä. Ehdittiin jutella kaikkien kanssa eikä kukaan jäänyt ulkopuoliseksi.
Passoa-booli
Pojat saunoi ja me tytöt perustettiin olohuoneen lattialle tanssilattia ja tanssittiin koko ilta sydämen kyllyydestä! Oli niin mahtavaa!

Muutama meistä "yritti" tehdä myös oikeaa ruokaa, ja tulos näytti tältä:
Grillistä oli noussut kunnon liekit.. Ite säikähdin hirveesti sisällä, että mikä palaa, kun yhtäkkiä tuli älytön palaneen haju. Hyi. Hui.

Illanpäälle, eli melkein kahdelta yöllä, suunnattiin meiltä vielä kaupunkiin. Ehkä Oulun huonoimpaan "yökerhoon", Kantikseen. En tiedä miksi me just sinne lähdettiin, eikä olis ehkä pitänyt lähtee yhtään mihinkään, mutta tulipahan käytyä. Tunnin verran me siellä oltiin ja lähdettiin jo takas kotiin. Pari kaveria tuli vielä meille yöksi, joista toinen päätti viettää yönsä lasten leikkimökissä. Ihana.

Kaikenkaikkiaan erittäin onnistunut ilta ja oli kyllä tosi mukavaa! Ihania ystäviä, hyvää ruokaa ja mahtava meininki. Aamulla hirvee ikävä lapsia ja äkkiä hakemaan ne kotiin. Kyllä ykskin yö erossa voi tehdä ihmeitä!


Ps.Kuvat minusta ja ihanista ystävistä illan mittaan ei todellakaan olleet julkaisukelpoisia!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti