sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Viikonloppuja

 Viikonloppu taas mennä hurahti. Hirveetä vauhtia tulee ja menee. Tähän hätään ei taas mitään muistikuvaa mitä ollaan tehty vaikka perjantaina! Eikä oikeen kyllä eilisestäkään. Ihan kivaa on ollut, mutta ei mitään erikoista. 

Paitsi nuo ukot hankki meijän pojille perjantaina K-raudasta tuommoisen valmiin leikkimökkipaketin ja sen kasaamista on alotelleet. Hyvää vauhtia valmistuu ja varmaan huomenna on maalaamista vaille valmis! Jee!



Tänään käytiin Ouluhallilla Kivaa-karnevaaleilla. Ite tykkäsin kovasti ja tuo meidän esikoismuru kans. Mukava, kun ei ollut niin täyteen tungettu, kuin ne lastenmessut, jotka tuolla toukokuussa oli ja ihmisiäkin oli vähemmän, vaikka ilmaiseks pääs sisään. Meidän pian 4-vuotiaalle ainakin oli paljon tekemistä ja aktiviteettejä ja äidin mieleen hyviä myyntikojujakin. Rahatilanne vaan oli vähän turhan kehno näin viikkoa ennen reissua! 



Anopin tekele ja miehen veli tuli meille syömään messujen jälkeen (taas kerran kunnon laihutusruokaa: uudet potut voikastikkeella ja grillitassut). Ja sen jälkeen kävi pitkästä aikaa vielä ihana ystävä perheineen. Johan nukahti muksutkin helposti tänä iltana!

Ens viikko on onneksi lyhyt, kun miehelläkin alkaa vapaat jo torstaina. Ja ohjelmaakin on ens viikolle jo paljon tiedossa, mm. kaks ihanaa pienen pientä vauvaa <3 Ja kohokohtana reissuun lähtö sunnuntaina! Ihana, kun on mitä odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti