maanantai 5. toukokuuta 2014

Tapetointia tapetointia!

Aaaa-aaa, aivan järkyttävä viikonloppu takana! Onneksi on jo ohi! Kunhan tuo meidän remontti joskus valmistuu, lupaan etten laita tikkua ristiin meiän talon eteen koko kesänä (niin varmaan joo..)!

Perjantaina kierreltiin KOKO PÄIVÄ kaupoissa. Kotoa lähettiin ennen 12 ja kotiin tultiin vasta iltakaheksan maissa. No saaliina oli sentään kaapistot (ihanaa myyjää kiinnosti paljon enemmän meiän vauva kuin meiän ostokset :D) koko taloon ja tapetit meidän vanhempien makkariin ja esikoisipanan huoneeseen. Tapettikauppojakin kierrettiin viis tai kuus! On aina niin fiksua lähtä liikkeelle viime tingassa. Kuten jo aiemmin mainitsin, meidän maut ei oikeen kohtaa ja siksi tapettien valinta oli taas yks iso haaste.. No, lauantaina löydettiin kuitenkin tapetti myös pienemmän tulevaan huoneeseen, niin ainakaan ei enää tartte niitä etsiä!

Ja se tapetointi! Kumpikaan meistä ei oo ennen tapetoinut. Periaatteessa jo tiedetään molemmat miten homma toimii, mutta käytäntö onkin eri asia.. Tuo ukkokulta opiskeli perjantai-iltana Youtube-videoilla tapetointia ja eikun heti lauantaina tosi toimiin vaan!
Kas näin sitä tapetoidaan!



"Master bedroom" tehosteseinä
Lähes valmis!

 Ja tuohan oli vasta ensimmäinen huone! Esikoisen huoneen kohdalla kaikilla oli jo mennyt hermot ja työn jälki meinas olla sen mukaista! Onneksi älyttiin molemmat lopulta jättää homma siihen ja jatkaa vasta sunnuntaina. Saatiinki kokeneempaa apua ja johan alko näyttään hyvältä :) Kuvia tulossa lisää, kunhan koko remontti alkaa valmistuun!


Ja koska kaikki aika on mennyt remonttiin
liittyvissä asioissa, on tämä tämän hetkinen koti päässyt taas IHANAAN kuntoon!

PS. Yritin tapetoida myös itse. Kulutin varmaan tunnin yhteen sellaiseen "kaistaleeseen" (mitä ne on?) ja lopulta kiskoin koko suikaleen irti seinästä raivoissaan, rytistin sen ja nakkasin menemään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti