tiistai 20. toukokuuta 2014

Kesän ensimmäinen hellepäivä.

Eilinen tais olla melko helteinen päivä koko Suomessa? Täällä Oulussakin mittari näytti koko päivän 27-31 että ei palellut ei! Lähettiin aamupäivästä kaverille kyläileen ja, yllätys yllätys, Ainolan puistoon! Hehe, huvittava: viime viikolla Ainolan puistossa +10 ja pilvistä http://einiinhallittukaaos.blogspot.fi/2014/05/kevatpaiva-ainolassa.html , toissa viikolla ehkä +2 ja LUMISADETTA http://einiinhallittukaaos.blogspot.fi/2014/05/olisi-pitanyt-jaada-sankyyn.html ,nyt sitten +29 ja aurinkoista :D Suomen ilmasto on ihmeellinen!

Ainolassa nautittiin hyvästä ilmasta, parhaasta seurasta, herkullisista eväistä ja kiireettömyydestä. Niistä on hyvä KESÄpäivä tehty :)
Pieninkin pääsi kunnolla nauttimaan ulkoilusta ja auringosta (ja maistelemaan ruohoa, risuja ja kiviä).

Puistoreissun jälkeen olikin jo kiire kotiin syömään ja laittamaan lasten tavarat kasaan, jotta ehdittiin mummolaan. Vuorossa oli nimittäin kauan suunniteltu koiran kastraatio, ja sinne ei kaivattu lapsia seuraksi! Leikkaus meni hyvin, tosin lisätoimenpiteitä tuli aikalailla: hammaskiven poistoa ja lopulta myös hampaiden poistoa! Koko alaeturivi lähti! Raasu.



"En muuten kävele, jos et ota tätä tötteröä pois!"


















Illan kruunas vielä mahtava ukkonen! Olohuoneen ikkunasta näky melko makiasti salamointia, harmi vaan, ettei kovinkaan läheltä. Ukkospilvi, joka lähestyi älytöntä vauhtia oli tosi hurjan näköinen

Mun surkealla kameralla en vaan saanut sitä ikuistettua niinkuin oisin halunnut! Tarvisin uuden ja äkkiä! Mikähän ois hyvä kamera?

Kaikenkaikkiaan oikeen onnistunut mukava päivä! Ihanaa, kun kesä on vihdoin tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti