keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Arki lomien välissä

Hengissä! Haaparannan reissu meni taas niin hyvin, että oikeen hävettää oma asenne! Pikku-ukko nukku molemmat matkat, vaikkei autossa yleensä hyvin viihdykkään ja isompikin nukahti molemmille matkoille, niin vältyttiin "joko kohta ollaan perillä"-keskusteluilta. Ikeassa pieni mies jakso olla hereillä, mutta katteli vaan uteliaana ympärilleen rattaissa. Loppuajasta otti pienet torkut.

Jopa tuo meidän isi oli kiltisti lähes koko Ikean reissun :) Vasta varastoalueella alko näkyä hermostumisen merkkejä, mutta kassajonokin oli onneksi lyhyt! Ehkä saan sen houkuteltua pian uudestaan!

Imetystä yritin ensin Rajalla -kauppakeskuksen lastenhoitohuoneessa vessan pytyllä istuen :D Ei meiän kirppu toki alkanu ees syömään siellä. Ikean lastenhoitohuoneelle ISO PLUSSA lastenhoitohuoneen nojatuolista, jolla imetys onnistui vaivattomasti! Vältyttiin siis myös ennakkoon pelätyiltä parkkipaikkasyötöiltä! En käsitä, miksei jokaiseen lastenhoitohuoneeseen voi laittaa yhtä pientä tuolia vauvan syöttöä varten? Aiemmin tommonen on tullu vastaan vaan Hoplopissa!

Tyypilliseen tapaan Ikeasta ei taaskaan ostettu "mitään", mutta rahaa meni lähes 200..


Ens viikonloppua vietetäänkin sitten Kuusamon tropiikissa! Vihdoin saatiin niin paljon aikaseksi, että paetaan vähän arkea ja poistutaan hetkeksi maisemista! En malta oottaa! Onkohan siellä vielä talvi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti